شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۴
۱۹

مه‌آفريد: چرا آقاي 'م' بازداشت نشد؟

يکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۳۱
کد مطلب: 225345
متهم ردیف اول پرونده فساد مالی در جلسه امروز دادگاه خطاب به کسانی که او را تشویق به حضور در برخی از پروژه های مالی کرده بودند گفت: اگر خود آنها از حضورشان در این پرونده پرده بر ندارند در جلسه آینده دادگاه اسامی تازه ای را افشا می کند.
به گزارش جهان به نقل از مهر، در ادامه جلسه پرونده بزرگ فساد مالی مه آفرید خسروی متهم ردیف اول پرونده در جایگاه قرار گرفت و در خصوص اتهامات خود توضیح داد.

پیش از سخنان خسروی وکیل وی خواستار فرصت بیشتری برای مطالعه پرونده شد و گفت: من 24 جلد از 34 جلد پرونده را خوانده ام و درخواست دارم یک جلسه دیگر نیز برای دفاع از متهم به من فرصت داده شود.

همچنین ملاقات های من با متهم محدود بود که این موضوع مورد اعتراض قاضی پرونده قرار گرفت.

در ادامه مه آفرید خسروی در جایگاه شهود قرار گرفت و گفت: گفته می شود شرکت های من کاغذی و صوری است اما متهمان دیگر سخن از قصد خریداری فولاد خوزستان توسط من سخن می گویند.

قاضی: 117 شرکت ثبت شده که 48 شرکت فعال و نیمه فعال بوده و باقی کاغذی.

مه آفرید خسروی: تک تک شرکت ها را نام ببرید تا در خصوص آن توضیح دهیم.

در ادامه قاضی سراج با تکرار بخش هایی از کیفرخواست متهم گفت: فساد فی الارض ، تحصیل مال نامشروع به میزان 2 هزار و 800 میلیارد تومان بخشی از اتهامات شماست.

مه آفرید با بیان اینکه از بسیاری از رشوه ها اطلاعی نداشته در خصوص اتهام رشوه به بانک صادرات اهواز گفت: این پول از دسته چک شخصی خودم برای انجام کار خیر بود و سایر پرداخت های کوچک نیز در زمان عید و به عنوان عیدی کارمندان مطرح بود.

وی با رد هرگونه مسئولیت در خصوص گشایش ال سی ها گفت: به هیچ وجه در تنزیل ها دخالتی نداشتم. در هنگام گشایش ها و تنظیم اسناد دخالت نداشته و تمامی آنها در سیستم بانکی تایید شدند و من تنها بانک عامل را معرفی می کردم.

قاضی سراج خطاب به متهم گفت: آیا خیریه ای در تهران وجود نداشت که شما در اهواز کار خیر انجام می دهید بهتر است به جای انکار حقایق را بگویید زیرا این پرونده ، پرونده اسنادی است.

در ادامه یکی از متهمان به عنوان شهود در جایگاه قرار گرفت و از گشایش ال سی های صوری در سالهای 89 و 90 سخن گفت.

وی گفت: گشایش ها به حدی افزایش پیدا کرده بود که نگران کننده شده بود.

مطرح کردن برخی از این مسائل از سطح دادگاه بالاتر است/ پشت پرده سنگ اندازی های بانک صادرات چه کسی است

در ادامه جلسه دادگاه مه آفرید خسروی با بیان اینکه من از قوانین اطلاع نداشتم اما آنها که گشایش ها را انجام داده اند چرا این کار را کرده اند؟ چرا همه می خواهند همه تقصیرها را بر گردن دیگری بیاندازند. چه دست هایی پشت بانک صادرات وجود دارد؟ که برخی اتفاقات می افتد. یک سری مسائل است که از سطح این دادگاه بالاتر است و امکان طرح آن در اینجا وجود ندارد.

قاضی: هیچ چیزی از سطح این دادگاه بالاتر نیست.

مه آفرید: نام اشخاصی است که ممکن است مطرح کردن آن تبعاتی داشته باشد.

قاضی: ما را از ما بهتران نترسانید. در مورد گشایش ها و مستنداتتان بگویید.

مه آفرید: از نظر من به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری امیر منصور آریا همه ال سی ها واقعی بودند.این شرکت بجز کار تولیدی، کار تجاری نیز می کند. تمام پولها یا جنس یا قراضه خریداری شده و یا به صورت شمش فروخته شده است.

قاضی: تنزیل ها به حساب چه کسی می رفت.

مه آفرید: گردش حساب تنزیل ها در شرکت های خودشان بود.

قاضی: پس س – خ چه کسی است؟

مه آفرید: وی کارمند گروه ملی است که کار تنزیل های شرکت فولاد خوزستان را انجام می داد و فولاد خوزستان نیز مربوط به دولت است.

در ادامه جلسه متهم ردیف اول با بیان اینکه برخی از پولهایی که به مسئولان داده می شد اجباری و برای راه افتادن کارهایشان بود گفت: اگر پول نمی دادیم سهمیه ما کم می شد. 9 میلیاردی که به آقای خ – الف معاون سابق وزیر صنایع داده شد برای آن بود که سهمیه شمش فولاد مارا کم نکنند. متاسفانه معاونین صنایع آدمهای سالمی نبودند و برای انجام دادن کارهایشان پول طلب می کردند من نیز تحت فشار بودم باید کارها راه می افتاد. ما تا زمانی که فقط با بانک ملی شعبه مرکزی کار می کردیم مشکلی نداشتیم.

متهم ردیف اول ادامه داد: از زمانی که ما گروه ملی را خریداری کردیم یک سری قصد کردند که نگذارند ما کار کنیم. آنقدر کاشکنی ها ادامه داشت تا نامه ای را به رئیس جمهور نوشتم و در آن مشکلات توضیح دادم و گفتم اگر قرار نیست ما کار کنیم بیت المال را به هدر ندهید.

وی با اشاره به دست های پشت پرده ای که مانع راه اندازی کارخانه ام دی اف توسط او شده بود گفت: بازرسی بانک صادرات نامه ای نوشت که گشایش انجام نشود زیرا این اعتبار از پول تنزیل است. آن زمان در حساب ما 25 میلیارد وجود داشت. چگونه بازرسی وزارت اقتصاد متوجه شد که این پول از محل تنزیل است. مگر آنها که با راه اندازی این کارخانه ضربه می خوردند. من شرکت کاغذی ایجاد نکردم من در حال ایجاد بزرگترین و مدرن ترین کارخانه ام دی اف کشور بودم نه مانند برخی افراد که تجهیزات 40 سال پیش را به کارخانه های مازندران می آورند. آنها که سهام بانک صادرات را به نازلترین قیمت خریداری کردند. آقایان ف و میم که در کار روغن هستند و نامه به مسئولان بازرگانی زده بودند که مرا از تجارت روغن  حذف کنند. آقای میم که در تجارت روغن است باید مشخص کند چرا قبل از جلسه دادگاه اعلام می کند که خسروی اعدام می شود مگر وی رئیس دادگاه است. او در حال حاضر یکی از سهامداران عمده بانک صادرات است.

خسروی با بیان اینکه برادر مدیرعامل سابق بانک صادرات در کار تجارت گوشت است گفت: باید مشخص شودچرا مانع ورود صد هزار تن گوشت به کشور شدند که اگر وارد می شد گوشت 5 هزار تومان ارزانتر از حالا بود.

پشت پرده تازه مسئولان حکومتی در پرونده فساد مالی

وی با بیان اینکه ستاد ویژه تحریم از من خواسته بود که به بخش خصوصی ورود پیدا کنم و به دولت کمک کنم. من به رئیس کمیسیون سابق امنیت ملی مجلس از فسادهای مالی با باج هایی که از من خواسته شده بود توضیح دادم اما وی فقط سر تکان داد. من در خصوص باج خواهی به آیت الله شاهرودی نیز توضیح دادم.

مه آفرید با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس به من زنگ می زدند نه من به آنها، گفت: پرینت تلفن های مرا را بگیرد من به کدام نماینده زنگ زده ام؟ چرا من را محدود کرده اید و اجازه مصاحبه نمی دهید . آنها که مرا تشویق می کردند که برای کمک به دولت در مقابل تحریم ها وارد شوم چرا سکوت کرده اند.

قاضی: شما دفاع نمی کنید شانتاژ می کنید اما اشکال ندارد.

مه آفرید: آقای م – ر  با من جلسه ای گذاشت که در مقابل تحریم ها کمک کنم اما چرا حالا شهامت این موضوع را ندارد که این مسئله را بیان کند. چرا معاون وزیر باید با وجود اسنادی که بر علیه اش وجود دارد در مقابل دستگیری مصون باشد.

وی با تاکید بر اینکه بانک آریا برای مقابله با تحریم ها ایجاد شد گفت: همه مسئولان در جریان هستند اما از ترس چنین موضوعی را نمی گویند. من هشدار می دهم تا جلسه بعدی آقایانی که به من گفتند در جهت منافع کشور وارد این کار شوم یا خودشان اعتراف کنند یا همه را با سند به دادگاه می گویم.

قاضی: پیش از شما خواهرزاده آقای الف – میم در این خصوص توضیح داد.

مه آفرید: آنها نیستند. منظور من گروه دیگری است. این ادمها تصمیم گیر نیستند. چرا وزارت اطلاعات افرادی را برای پست های مهم کشور تایید می کند که مانند خاوری دو ملیتی هستند. آقای خاوری واضح به من گفت برای آنکه سقف اعتباراتش را بالا ببرم به من پول بده. خاوری را چه کسی فراری داد؟ من هشدار می دهد دیدار با آقای م – ر در خانه اش و پارک لویزان اولین هشدار است.

قاضی پرونده خطاب به متهم ردیف اول گفت: دیدارهای شما با مقامات جرم نیست بلکه خروج 2 هزار و 800 میلیارد تومان از طریق سیستم بانکی از طریق رشوه اتهام شماست.

مه آفرید خطاب به قاضی سراج گفت پس مسائل را عمقی و ریشه ای نمی بینی.

گفتند فرار کن ولی ماندم

مه آفرید خسروی متهم ردیف اول پرونده فساد در ادامه جلسه رسیدگی به پرونده فسادبانکی در دفاع از خود گفت: آقای "الف" معاون وزیر در امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد از وزیر 300 میلیارد برای من معرفی نامه گرفت تا بیاید سهامدار بانک آریا بشود. بعدش آقای "ح" نماینده اهواز آمد دفتر من پیشنهاد داد تا فلان لوله سازی را بخریم. بروید یقه معاون استاندار خوزستان آقای "پ" را بگیرید که دنبال فروش لوله سازی به ما بودند. به ما فشار می آوردند که تیم استقلال اهواز را بخریم.  نماینده خرمشهر آقای "م" آمد و گفت بیایید فولاد خرمشهر را بخرید که کلی بدهی داشت. حالا همه ساکت شدند.

 آقایان به زور گروه ملی فولاد را به من فروختند

مه آفرید خسروی اظهار داشت: من گروه ملی را با رانت نخریدم به خدا آقایان زور کردند تا بخرم. مگر مخم ترکیده بود این شرکت را بخرم.

متهم ردیف اول پرونده گفت: بنده برای این مملکت کار کردم و کارخانه زدم و در تمامی این شهرها استاندار، نماینده مجلس و نماینده اطلاعات در جریان کارهای ما بودند. یک روز بانک مرکزی نامه ای به بانک ملی می زند که گروه آریا تمام بدهی هایش را تسویه کند. سوال اینجاست چرا این نامه به سایر بانکها زده نشد. دلیلش این بود که رابط وزارت اطلاعات با بانک ملی و نماینده سازمان بازرسی در بانک مرکزی از طریق آقای "س" از من 10 میلیارد تومان پول می خواستند تا مجوز بانک آریا را به من بدهند.
خسروی گفت: من به هر مسئولی در کشور گفتم بابا از من رشوه می خواهند تا کارهایم انجام شود تنها سرشان را تکان دادند.

معاون وزیر  می دانست ما 4 ماه دیگر زمین می خوریم

مه آفرید خسروی اظهار داشت: آقای "الف" معاون وزیر اقتصاد می دانست ما 4 ماه دیگر زمین می خوریم و این برای من جای سوال است چون تمامی کارها روی روال بود. هرچند امروز این آقا در حاشیه هستند و در حاشیه هم می مانند و کسی جرات ندارد سراغش برود. قاضی گفت: مطمئن باش سراغ همه می رویم.

متهم گفت: یک سری پشت نظام و اعتقادات مردم سنگر گرفتند و از نظام سوء استفاده می کنند. مسئول حراست بانک ملی رابط خاوری در وزار اطلاعات بوده است. من خدمت آقای پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی رفتم گفتم این مشکلات است. که قاضی گفت من می دانم.

خسروی افزود: روز جمعه 14 مرداد ماه سال 90 قرار بازداشت من صادر می شود. به من گفتند از کشور فرار کن. این خبر را آقای "ش" کارمند سابق یکی از وزارتخانه ها به من گفت. ولی من ماندم چون از خودم مطمئن بودم. می خواستند ما فرار کنیم بگویند خسروی در رفت. 10 ماه   ایت در انفرادی هستم و برای کشورم جان می دهم. تمام رفقای من استرالیا و آمریکا هستند ولی ایران ماندم. من تا آخر سال 86 حتی پاسپورت نداشتم.

خسروی گفت آقای قاضی در خود قوه قضائیه هم مشکل وجود دارد. قاضی گفت: بگو اعتراف کن. خسروی گفت: جلسه بعدی. قاضی گفت: جلسه بعدی وجود ندارد.

در این میان وکیل فریاد زد بگو مه آفرید و اعتراف کن ولی مه آفرید سکوت کرد.

بعد آقای " گ" بلند شد و فریاد زد و گفت تو رو به روح بابات بگو، لامصب بگو.

مه آفرید گفت: اگر من فرار می کردم خاوری دیگر فرار نمی کرد. او می توانست خیلی چیزها را بگوید.

مه‌آفريد اميرخسروي: با اعدام من مملكت اصلاح مي‌شود؟/  چرا آقاي «م» را بازداشت نكرده‌ايد؟

در ادامه دوازدهمين دادگاه رسيدگي به پرونده فساد بزرگ مالي، مه‌آفريد اميرخسروي در جايگاه حاضر شد و در آخرين دفاعيات خود گفت: در مورد اتهام‌هايم تنها پرداخت‌ها را قبول دارم و ساير موارد را قبول ندارم.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: گروه آريا پول در خزانه متمركز داشته است و هر پولي كه از خزانه متمركز رفته، تنزيل نبوده است. پولي كه در مجموعه به دست آمده، مجموع پول‌هاي فروش ملي و بازرگاني بوده است. بدين معني كه اين پول تركيبي از همه پول‌هايي است كه من قبلا در مورد آن صحبت كرده‌ام و در جاهاي مختلف مصرف شده و در سررسيد بانك‌ها پرداخت مي‌شد.

اميرخسروي افزود: اگر در سررسيد بانك‌ها بدهي داشتيم، نمي‌توانستيم حد بانكي خود را برقرار كنيم و اين حد بانكي به محض داشتن بدهي قطع مي‌شد. همچنين ما حد اعتباري داشتيم و سقف اعتباري نداشتيم.

وي اظهار كرد: حد اعتباري بود كه خارج از سقف بانكي قرار بود با ستاد ويژه تحريم‌ها و وارد كردن اقلامي مانند گوشت و روغن خارج از سقف اعتباري ما پرداخت شود كه هيچ‌وقت پرداخت نشد.

اميرخسروي در رابطه با بانك مركزي نيز گفت: يك باندي در بانك مركزي وجود داشت كه پول از ما دريافت مي‌كردند و تا پولي نمي‌گرفتند، رفع سوء اثر نمي‌شد. ما چك برگشتي را براي رفع سوء اثر مي‌فرستاديم بانك مركزي ولي اين آقايان رفع سوء اثر نمي‌كردند. من تاجر هستم و داشتن چك برگشتي براي من مساله‌ است.

مه‌آفريد افزود: تا سال 87 يك ريال هم به سيستم بانكي پرداخت نكرده بودم اما براي رفع سوء اثر مجبور شدم مبلغي را پرداخت كنم زيرا اگر مبلغي را پرداخت نمي‌كرديم رفع سوء اثري صورت نمي‌گرفت. در اينجا تقصير من چيست؟ آنقدر ما را مي‌بردند و مي‌آوردند تا از ما پول بگيرند و من اين موضوع را هيچ‌گاه انكار نكرده‌ام.

اين متهم در رابطه با بحث ماشين‌آلات نيز اظهار كرد: تمام پول‌ها در اختيار شركت ماشين‌آلات است. زماني كه تحريم‌ها شديد نشده بود، مقداري از پول‌ها از اينجا از طريق برخي از صرافي‌ها و برخي ديگر از بانك‌هاي دوبي پرداخت مي‌شد.

وي ادامه داد: براي استخدام نيروهاي زبده از دانشگاه صنعتي‌ شريف افرادي را داشتيم. آيا من اين كارها را براي كلاهبرداري انجام داده‌ام؟ آيا راه ديگري براي كلاهبرداري وجود نداشت؟ آيا من نمي‌توانستم همراه برادرم فرار كنم؟ زندگي من همين الان نيز در حد يك دلال معمولي است.

مه‌آفريد افزود: بيان شده است كه من به سفرهاي خارجي متعددي مي‌رفتم. من جواب نماينده دادستان را مي‌دهم. تنها يك بار با همسرم به تركيه، يك بار ديگر به هنگ‌كنگ و به فرانسه و سوئيس رفتيم. دوبار نيز به دوبي رفتيم. بعد از 44 سال عمر، هر كارمندي به سفرهاي خارج از كشور مي‌رود. من براي همسرانم طلا و جواهر خريده‌ام. اين موضوع را انكار نمي‌كنم و علاقه داشتم در آن زمان براي آنها طلا و جواهر خريداري كنم.

وي ادامه داد: چرا از منزل شخصي من فيلمبرداري نمي‌كنيد؟ خانم من يك اتومبيل لوكس داشته است. آيا اين جرم است؟ من فردي بودم كه به سر خيابان مي‌رفتم و تاكسي مي‌گرفتم تا اينكه دو سال پيش به اصرار دوستان راننده اختيار كردم.

مه‌آفريد اميرخسروي خاطرنشان كرد: همه شركت‌هاي ما سود داشته و ماليات‌ها نيز به صورت كامل پرداخت شده است. چرا پرونده‌هاي بانكي من را مطالعه نمي‌كنيد؟ فرض كنيد كه من را اعدام كرديد. آيا مملكت اصلاح مي‌شود؟ كساني كه پشت نظام پنهان شده‌اند چه مي‌شوند؟ اين آقايان در اين پرونده همكاري داشته‌اند؟

اين متهم افزود: من فردي مادي نبودم اگر مي‌خواستم كلاهبرداري كنم، به راحتي مي‌توانستم از كشور خارج شوم. مثل آقاي خاوري. مگر شما مي‌توانيد خاوري را دستگير كنيد؟ اگر شما توانستيد تا 10 سال ديگر خاوري را دستگير كنيد. همان‌هايي كه وي را فراري دادند، اجازه نمي‌دهند كه برگردد.

مه‌آفريد گفت: اين عرف است كه خريدار يا فروشنده يك كد اقتصادي معرفي كند. اين موضوع به من چه ربطي دارد؟ در تمامي روزنامه‌ها اين كدها بيان شده و آنها را خريد و فروش مي‌كنند.

وي در رابطه با بانك آريا نيز گفت: من متقاضي بانك آريا بودم. مگر بانك آريا فعاليت خود را شروع كرده؟ مگر مجوزي صادر شده است؟ شوراي پول و اعتبار مجوزي را صادر كرد و تا پذيره‌نويسي رفته است. براي روشن شدن افكار عمومي تقاضا دارم افراد به عنوان شاهد به دادگاه بيايند. نماينده دادستان مدعي است كه من با هر كسي كه دست مي‌دادم، پول هم مي‌دادم. در حالي كه آنها با من دست مي‌دادند تا پول بگيرند.

قاضي سراج گفت: شما مطمئن باشيد هركسي كه در اين پرونده مشكلي داشته باشد، به دادگاه احضار مي‌شود.

متهم پاسخ داد: دادستاني در جهت منافع يك‌سري افراد كه در نظام هستند و پايه‌هاي خود را محكم كرده‌اند، قدم برمي‌دارد.

قاضي سراج گفت: براي حرف خود مثال بزنيد.

متهم پاسخ داد: مانند آقاي «م» يا آقاي «د.الف». مگر شركت نوين خليج فارس جزو شركت‌هايي نبوده است كه با من مراوده داشته؟ چرا نامي از اين شركت برده نشده است؟ خودم پاسخ مي‌دهم. زيرا آقاي «د.الف» به مقامات وصل است. جناب قاضي! نمي‌شود با يك جلسه دادگاه را تمام كرد.

وي ادامه داد: چرا آقاي «م» را بازداشت نكرده‌ايد؟ او در حال حاضر به راحتي در خيابان‌ها مي‌چرخد و دستگير نشده است. من در اين 10 ماه به خيلي از مسائل فكر كرده‌ام. دادستاني صداقت لازم را ندارد. شما مي‌توانيد جلسه غير علني برگزار كنيد و من در آن جلسه به طور كامل صحبت خواهم كرد.

سراج به وي پاسخ داد: من با شما صحبت مي‌كنم.

به گزارش ايسنا، جعفري دولت‌آبادي ـ دادستان تهران ـ در پاسخ به اظهارات مه‌آفريد اميرخسروي گفت: نمي‌شود در محكمه گفت كه دادستاني متهم است. وكيل و متهم بايد در چارچوب‌هاي موجود از خود دفاع كند.

وي ادامه داد: اگر ايرادي به نحوه كار دادستاني است، بايد آن را با دليل بيان كنيد. آقاي رياحي مي‌توانند لايحه‌اي را به من ابلاغ كنند. من با آقاي مه‌آفريد ملاقات مي‌كنم.

دادستان تهران خاطرنشان كرد: در جلسه‌اي كه كيفرخواست مشخص دارد نمي‌شود دادستاني را زير سوال برد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
چه اشكالي وجود داره كه به همه حرف هاي متهم اصلي پرونده گوش داده بشه ؟!
خيلي بجا و مناسب است كه از افرادي كه نام برده يا نام خواهد برد تحقيقات كاملي انجام گيرد و همه بعنوان مطلع در جلسه دادگاه حاضر شوند و پس از رويارويي با يكديگر روند بررسي دادگاه شكل بهتري داشته باشد و هم اينكه بعد از اتمام دادگاه بازهم اذعان عمومي بدنبال عوامل پشت پرده نباشند و خيال شان از بابت رسيدگي كامل به همه عوامل درگير در پرونده راحت باشه
United States
ببینید طرف یا پر روست، یا پشتش پر است یا اینکه راست می گوید ولی به هر صورت خیلی قرص و محکم حرف می زند و به راحتی اسم می برد و آدرس مستقیم می دهد. واقعا باید برای روشن شدن موضوع، از همه کسانی که نام برده، تحقیق شود و آنها را درجلسه دادگاه بیاورند.
ولی در کل، آنچه از مطالعه همه جلسه های دادگاه تاکنون کاملا قابل درک است این است که موضوع به این اقایان ختم نمی شود و آنقدر موضوع ریشه و شاخ و برگ دارد که گویا به صلاح نیست بیش از این به حرف های این آقایان توجه شود و الا خیلی ها زیر سؤال می روند و خیلی ها باید پاسخگو باشند که قطعا پاسخی هم نخواهند داشت.
Kuwait
بابا تو این مملکت چه خبره؟!
همه مي دانند كه يكي از جايگاه هاي اصلي و سكوي اختلاس 3000 ميلياردي در شركت گروه ملي صنعتي فولاد ... بوده كه ال سي هاي معروف از آنجا صادر مي شده وچشم امير منصور آريا كسي بجز ف ب مدير ... اين مجموعه را نمي توان يافت او بود كه به امير منصور خط مي داد كه بازار فولاد كشور را چگونه تحت بازي هاي خود در بياورد اما افسوس كه نامبرده همچنان آزاد است !!!!!
به نظرم براي قضاوت بايد تمام شبهاتي كه متهم مطرح مي كند بررسي شود حتي اگر يك درصد احتمال صحت داشته باشد در غير اينصورت فقط صورت مسئله پاك خواهد شد!
Iran, Islamic Republic of
من دیگه داره گریم در میاد.هرچی بیشتر پرونده پیش میره گند مسئولین بیشتر در میاد.آقای خسروی چرا مظلوم نمایی میکنی.تو مرد نیستی.کی گفته همه کارمندا تا سن 44 سالگی با خانواده هاشون میرن خارج کشور.چند درصد کارمندای ما حتی مسافرت داخل کشور هم نمیتونند برند.چرت نگید آقای خسروی.خانمت ماشین لوکس داره؟ به جای خارج ازکشور یه سر به خیابون های داخل کشور میزدید میدید چقدر از مردهای ما تو سرما و گرما با خانواده هاشون سوار برموتور می شوند.
آهای مردم عادی برید به یک بانک بگید 2 میلیون تومان وام میخوام 2 نفر ضامن هم دارم 6 برابرش هم سفته میدم ببیند از وام خبری هست یا نه . سراج جان تو را به خدا برید از اصل کار شروع کنید
Iran, Islamic Republic of
باتوجه به تقاضای وکیل متهم و خسروی برای استماع سخنان دیگر وی جلسه آخرین دفاع متهم را تجدید کنید .قاضی سراج با همه شهامتش باید سخنان وی را بشنود و تصمیم بگیرد . البته تمامی اعترافات خسروی حتما در پرونده اش ثبت است
ما احساس میکنیم مسائلی هست که باید گفته نشود حتی برای کسی که پای چوبه دار است و این بسیار عجیب است . یا مطالبی هست که گفته شده و رسانه ها اجازه درج آنرا ندارند بهر حال عدالت را رعایت کنید
چرا از این افرادی که نام میبرد بازپرسی نمیشود و به اطلاع مردم نمیرسد؟ تو رو به خدا برای یک بار هم شده این کله گنده ها را به زیر بکشید و این نظامو از این همه اتهام فساد مالی نجات بدید
به خدا به صلاح این مملکته
سلام من یکی از مدیران زجرکشیده نظام هستم بایددرمورد گفته هایش بررسی کرد نظام اداری مامشکل دارد
به نظر من باید تعداد جلسات دادگاه رو افزایش بدهند و به متهمان اجازه بدهند تا همه چیز را فاش کنند. به نظر می رسه پای خیلی ها گیره. مردم می خوان بدونن کیا پای این قضیه هستند. این نمی شه که ایشون رو اعدام کنیم و قائله فیصله پیدا کنه. اعتماد مردم تنها زمانی بر می گرده که تا آخرین ریشه این پرونده محاکمه بشه. من دلم به حال اون دزدی می سوزه که یه نون می دزده بعد محاکمه میشه. واقعا تو کشور ما چی می گذره؟ قوه قضائیه این یک آزمون بزرگ برا توئه. امیدوارم شجاعت این رو داشته باشی تا با همه مفسدان برخورد کنی. ملت بزرگ ایران این روزها این دادگاه رو زیر ذره‌بین خودشون قرار دادند. باید به خواست مردم عمل کنی و تا ته قضیه بری حتی اگه برات گرون تموم بشه و هزینه سنگینی داشته باشه، بدون و ایمان داشته باش که مردم ایران پشت حرکت های درست رو می گیرند و در کنارت خواهند بود.
من از این آقای مه آفرید دفاع نمی کنم. فقط می گم بهش فرصت بدید حتی اگه 100 جلسه هم این دادگاه طول بکشه به نظر من ارزش این رو داره که بخوایم براش وقت بذاریم. بابا یه بار برای همیشه بذارید مفسدان دست بالایی بدونن که در نظام جمهوری اسلامی ما با هیچکس عقد اخوت نبسته ایم. این برای ما مهمه که حقیقت روشن بشه. قوه قضائیه مردم حقایق رو می خوان بدونن. نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد. باید به نظر من مسببان اصلی جرم مجازات بشوند. مه آفرید از نظر من یک مهره بوده که حالا به مهره سوخته تبدیل شده. مهره های طلایی رو بگیرید. با تشکر جهان
Iran, Islamic Republic of
آيا پرونده به اين مهمي ارزش آن را ندارد كه متهم اصلي اجازه داشته باشد چند جلسه صحبت كند ؟!
Iran, Islamic Republic of
چرا دادگاه کرباسچي را کامل پخش کردن ولي اينو ناقصم پخش نمي کنن!!!!!
Iran, Islamic Republic of
خواهش می کنم این قسمت از صحبت های ایشان را با دقت و چندین بار بخوانید تا به صفا و پاکی سربازان گمنام اما زمان بیشتر پی ببرید:
متهم ردیف اول پرونده گفت: بنده برای این مملکت کار کردم و کارخانه زدم و در تمامی این شهرها استاندار، نماینده مجلس و نماینده اطلاعات در جریان کارهای ما بودند. یک روز بانک مرکزی نامه ای به بانک ملی می زند که گروه آریا تمام بدهی هایش را تسویه کند. سوال اینجاست چرا این نامه به سایر بانکها زده نشد. دلیلش این بود که رابط وزارت اطلاعات با بانک ملی و نماینده سازمان بازرسی در بانک مرکزی از طریق آقای "س" از من 10 میلیارد تومان پول می خواستند تا مجوز بانک آریا را به من بدهند
این حرفش که خود سیستم اداری باعث پرداخت رشوه میشه صددرصد درسته مگه میشه که برای یه نفر عادی تقاضای اعدام میشه بعد برای هیچ مسئولی که رشوه هم گرفته نمیشه.آبروی کل نظام در گرو این پرونده است.واقعا" اگه سفت با دانه درشتا برخورد نشه جای دفاع از قوه قضائیه و کل نظام نمیمونه.من چطور میتونم جلوی دانشجوهام از نظامی دفاع کنم که میبینم ...
دلم برای خودم و خانواده های ایثارگر میسوزه.
United States
در این نظام، استخوان های لای زخم کم نیستند.
مردم هنوز هم حساب نظام مقدس جمهوری اسلامی را از مسئولان جدا می دانند چرا که امامشان را دیده اند و آرمانش را می شناختند.
واقعا این آقای قاضی سراج باید بداند که اگر کوتاهی کند باید در روز قیامت در پیشگاه خانواده شهدا، امام و از همه مهمتر خدای سبحان پاسخگو باشد.
قوه قضاییه هم که دیگر برای مردم تبدیل شده به یک سری جلسات قضات عالی کشور که هر از گاهی به ریاست اقای املی لاریجانی برگزار می شود و ایشان از همه چیز از موضوع هسته ای و مسائل سیاست خارجی و غیره در آن صحبت می کند و درنهایت هم بلا استثنا در همه جلسات می گوید که قوه قضاییه از دانه درشت ها نمی ترسد و مبارزه با مفاسد اقتصادی را با قدرت پیگیری می کند.
مردم دیگر به این حرف ها می خندند، باور کنید. ایثارگران اما اشک ماتم می ریزند و دلشان پر از غصه است. البته مقصودم آن بخش از ایثارگران و خانواده های شهداست که از ایثارگری خود کیسه ای ندوختند و با خدا معامله کردند والا کیست که نداند بعضی از ایثارگران متأسفانه به ایثارگری خود پشت پا زدند و شدند مصداق بارز جملاتی که شهید باکری (ره) درباره بعد از جنگ گفته بود.
در چین با دانه درشت های فساد اداری و اقتصادی برخورد شدید می شود امروز به همین دلیل یک کشور پیشرفته در عرصه اقتصاد است . اگر نظام اداری و اقتصادی فاسد درمان و ترمیم نشود ما باید هر بار بیشتر از گذشته برای مه آفریدها دادگاه تشکیل بدهیم و داستان هم چنان ادامه داشته باشد
چرا سخنان متهمان در رسانه ملي باز تاب ندارد رسانهاي كه چندين برنامه باحضور اقاي اژه اي درخصوص موارد اتهام متهمين داشته چرا دفاعيات متهمين را پخش نميكند
همه اینها از بی ایمانی و طمع زیاد آدمه! ببین با چه وقاحتی می گه اگه رشوه نمی دادم کارم راه نمی افتاد...